Орлето Александър Башлиев с повиквателна от Петър Хубчев

25 май 2017 13:22   1 коментар   11547 прочита


Десният защитник на Пирин Александър Башлиев получи повиквателна от селекционера Петър Хубчев за предстоящата световна квалификация на България срещу Беларус на 9- ти юни. Освен Башлиев в списъка на Хубчев са още благоевградчаните Страхил Попов, Светослав Дяков, Станислав Манолев и юношите на Пирин Спас Делев и Петър Занев.

Талантът от Кресна Кирил Десподов също е в групата. Отборът се събира на лагер на 1-ви юни в Национална футболна база "Бояна". На 2-ри юни от 17:30 часа, селекционерът Хубчев и футболисти от националния отбор ще вземат участие в среща с представители на медиите. Българският отбор ще отпътува за гостуването в Беларус на 7-ми юни.

Няколкото визити на Хубчев на мачове на Пирин на стадион Христо Ботев, явно са дали резултат, а Башлиев е успял да впечатли селекционера и затова е получил повиквателна. Башлиев направи силен сезон с екипа на Пирин, като вкара гол и асистира за няколко попадения на орлетата. От списъка обаче отпада Тони Тасев, който в последните мачове на Пирин не намираше място в титулярния състав.

М. Кирилов

1 коментар
25 Май 2017 18:41 | Зелени-орли
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Абсолютна класа, заслужи си го момчето.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар