Орлетата записаха зрелищна победа срещу Септември Симитли

10 октомври 2015 09:48   4820 прочита


ОФК Пирин победи в контрола среща на стадиона на базата на Пирин 2001 в Покровник отбора на Септември Симитли в зрелищен мач, завършил 4:3 за Благоевградчани. Пиринци бяха по-добрия отбор в мача, като само в последните минути отборът от Симитли се възползва от отпускане в зелените редици.

През първото полувреме Пирин излезе в познат от редовните мачове състав, като за цели 45 минути гостите не стигнаха до нито едно положение или удар към вратата пазена от Ганев. В 20-та минута орлетата поведоха в резултата с красив гол от дистанция на Бенгюзов, а в 33-та Тошев се възползва от грешка в отбрана на симитличани и удвои. Той можеше да се разпише още веднъж, веднага след гола му, от подобна ситуация, но стреля над вратата.

В началото на втората част септемврийци върнаха едно попадение чрез Петков, който се възползва от колективна грешка на отбраната при едно статично положение. Пирин бързо върна гола, след като при корнер Башлиев разстреля Димитров от близо за 3:1. В средата на втората част зелените получиха дузпа, отсъдена от реферът Манов за игра в наказателното поле. Наков бе точен от бялата точка за 4:1. В заключителните минути на мача зелените можеха да изпуснат победата, след като Златанов стреля от границата на наказателното поле и токата рикошира в мрежата, а Кацимерски отбеляза красив гол с прехвърлящ удар края на срещата и фиксира крайното 4:3.


Още за: ОФК Пирин   стадион   база   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар