Огромна подкрепа за благоевградския футболист на Лудогорец Св. Дяков

15 май 2017 13:19   4 коментара   6178 прочита


От клуба бранят капитана на "орлите"

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев и треньорът Георги Дерменджиев са поредните, които се изказаха в подкрепа на благоевградчанина Светослав Дяков. Както е известно, капитанът на "орлите" беше обвинен в расизъм от играча на Оборище Ели Маркес, предаде Блиц Спорт.

"Повече от 100 човека бяхме на мача вчера и как никой не чу от 10 метра, че Дяков обижда на расова основа Ели Маркес. Изумен съм от това съчинение. Който е идвал на базата на Лудогорец знае, че с бразилците сме като едно семейство. На някои от тях децата им израснаха покрай нас. Каня Ели Маркес на кафе, за да се увери с очите си. Бразилците в Лудогорец знаят кой е Светослав Дяков - изключително възпитано момче. Да, случва му се да избухне и да се върже на провокации, но винаги го прави, за да защити съотборник. Аз му вярвам", написа Петричев във "Фейсбук".

Дерменджиев пък добави: "Абсурдно е Светослав Дяков да е обиждал на расова основа Ели Маркес. Гарантирам го като треньор на отбора. Съни е капитан на Лудогорец. Той е обединителната фигура. Още от началото на проекта той винаги се е отнасял с огромно уважение към чужденците. В мача срещу Оборище имаше спречквания. Двубоят беше здрав. Но расизъм не е имало. С тези измислени обвинения дали пък някой не иска да създаде конфликт между Дяков и чужденците в нашия клуб".

И. Калинков


Още за: Св. Дяков   подкрепа   отбор   Още от: Спорт

Принтирай статия
4 коментара
15 Май 2017 14:57 | ГЕОРГИ
Оценка:
-1
 (
11
 гласа)

ТОЯ Е НАЙ НАГЛИЯ ФУТБОЛИСТ В БГ ПЪРВЕНСТВО. НА ТОЯ СЪДИИТЕ ТРЯБВА ДА МУ ПОКАЗВАТ ЖЪЛТ КАРТОН ОЩЕ ОТ СЪБЛЕКАЛНЯТА. СЪС СИГУРНОСТ Е РАСИСТ.


15 Май 2017 15:04 | Голям
Оценка:
1
 (
11
 гласа)

Оставете го, този човек на мира!!! Стига сте го плюли и обиждали!!! Всеки, който го познава, знае какъв добър и точен човек е. Такива анонимници като Маркес, могат само реклама да си правят с тези измислени неща!


15 Май 2017 18:51 | педал -журналист оо
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

ееей Благоев-сел подкрепя своя продукт..... хахаха селска балка, грознааа


16 Май 2017 00:03 | школата
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

Съни е пич ! Успех и здраве му желая !




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар