ОФК Пирин продължава без загуба в контролите

02 юли 2015 09:09   1 коментар   5891 прочита


Футболистите на Пирин продължават да се без загуба и след четвъртата изиграна контролна среща от лятната подготовка. На стадиона в Белица, орлетата и ФК Банско не успяха да се победят, завършвайки при равенство 1:1.

През първата част пиринци владееха повече топката и бяха по-активния тим на терена, но гостите се бранеха успешно. В 16-та минута Тасев опита удар от около 20 м., но бе успех. Последва възможност и за Тошев, но отново пиринци не успяха да стигнат до гола. В 34 минута на мача Сандански направи нарушение и заслужи втори жълт картон и бе изгонен от главния рефер Стефан Апостолов.

След почивката статуквото на терена не се промени, но банскалии успяха да стигнат до попадение след отличен пряксвободен удар на Красимир Илиев в 50 мин. Орлетата бързо върнаха попадението чрез Тони Тасев, който се измъкна в коридор към вратата и матира стража на „козлите“ в 57-та минута.

Пиринци можеха да излязат и крайни победители в срещата, но пропуски на Виячки и Траянов не промениха резултата в полза на благоевградчани. В края на срещата и банскалии заслужиха червен картон, когато бе изгонен голмайсторът им Илиев.

В следващата контрола пиринци срещат Септември Симитли, а срещата е в петък, от 18:30, на стадиона в Крупник.

Състав на Пирин: Ганев, Дяков, Дюлгеров, Сандев, Попев, Сандански, Бенгюзов, Хаджииванов, Тасев, Благов и Тошев. След почивката в игра се появиха още Костадинов, Траянов, Башлиев, Николов, Виячки, Туджаров, Карапетров. Божинов, Гогов.

1 коментар
02 Юли 2015 16:34 | pirin
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

А селекция..... никаква.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар