ОФК Пирин претърпя поражение на финала

29 май 2016 11:15   2 коментара   5579 прочита


ОФК Пирин изгуби последния си двубой за първенството, след като отстъпи на Локомотив Пд с 1:2 на ст. Христо Ботев. Орлетата играха повече от прилично и имаха сериозен шанс да вземат поне точка от мача, но късметът не бе тяхна страна днес.

Още във втората минута Благов намери Тошев, който от въздуха стреля с ножичен удар, но прати кълбото над гредата. Последваха още силни минути за зелените, но противно на логиката до гол стигна Локомотив, след като Марчев отбеляза в 20-та минута с удар по диагонала.

Зелените се окопитиха трудно, но отново натиснаха, а Попев с глава стреля над гредата малко преди почивката.

Втората част отново започна с натиск на Пирин, като в 55-та минута Благов навърза двама защитници, остана сам срещу вратаря, но ударът му бе неточен.

Минута след това зелените се върнаха в мача, след като красива така по фланга бе финализирана от Тошев за 1:1.

За съжаление отново гостите изненадаха пиринци, и пак Марчев бе изпуснат на границата на наказателното поле, стреля остро и топката рикошира в гредата и влезе във вратата за 2:1.

До края на мача благоевградчани се опитаха да наложат натиск, като Тошев от малък ъгъл стреля опасно, а атака на Тасев бе спряна с несъществуваща засада.

В самия край на мача герой за Пирин можеше да стана Божинов, който излъга опитния Иванов, но последвалият изстрел към вратата бе неточен.

2 коментара
29 Май 2016 22:38 | Разбирач
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

Закривай тия клоуни...


31 Май 2016 16:53 | читател
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Разбирач написа:Закривай тия клоуни...

Други са клоуните... Тези, които обвинявате не са получавали 3 месеца заплата?? Разбирач, ти взимаш ли си своята редовно?




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар