ОФК Пирин поредна победа в контролите

24 юли 2014 12:38   3 коментара   5754 прочита


Футболистите на ОФК Пирин победиха в предпоследната си контрола преди старта на шампионата на Б група следващата седмица. Благоевградчани се наложиха с минималното 1:0 над Вихрен Сандански с гол на Владислав Златинов още в 7-та минута.

През първата част на срещата зелените бяха по-добрия отбор и заслужено поведоха в резултата още в началото, след като Златинов се пребори за една топа в наказателното поле, възползвайки се от неразбирателство между отбраната и санданчани и стража им Стоянов, като нападателят отбеляза на празна врата. Последваха няколко опасни удара на Павлов и Благов, но без резултат. Най-чистото положение през тази част пропиля Тошев, след като Башлиев центрира остро а новото попълнение на Пирин с глава прати топката покрай гредата. Гостите атакуваха епизодично, но набезите им стигаха само до пред наказателното поле на домакините.

През втората част статуквото на терена не се промени, като пиринци отново бяха по-активни. Головите положения обаче липсваха. Най-сериозен пропуск за Пирин направи Туджаров, който само от няколко метра пред вратата на Вихрен прати топката покрай нея. Тасев опита няколко пробива и удара от границата на наказателното поле, но отново без успех.

В събота, от 19:00, Пирин ще изиграе последната си контрола с Миньор Перник, отново на стадион Христо Ботев. Това ще бъде и представянето на орлетата пред собствена публика преди старта на шампионата. В първото си домакинство от него, зелените ще играя с Ботев Гълъбово, а двубоят е на 2-ри август с начален час 19:30.

Димитър Христов


Още за: ОФК Пирин   контрола   старт   Още от: Спорт

Принтирай статия
3 коментара
24 Юли 2014 13:50 | .
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

бРАВО


24 Юли 2014 14:24 | !!!!!
Оценка:
-3
 (
3
 гласа)

Давай, Ботев, целия помаклък, предвождан от Капчин и всички роби и колибари в Благоевград сме с вас .....


24 Юли 2014 15:56 | djumalia
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

ТОВА Е ПИРИН А НЕ БОТЕВ, ВАШИА ОТБОР СЕ КАЗВА НЕ ПИРИН ГОЦЕ ДЕЛ4ЕВ, А ФЕНЕРБАЧЕ ГОЦЕ ДЕЛ4ЕВ




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар