ОФК Пирин подписа с Конър Хендерсън

15 август 2017 09:19   10 коментара   4575 прочита


Ирландският национал Конър Хендерсън подписа с ОФК Пирин вчера. Полузащитникът сложи параф под договор за 1 година. Хендерсън идва от Кроули Таун и ще подсили халфовата линия на орлетата.

Той е юноша на Арсенал и се е подвизавал още в Хъл Сити, като през годините има над 20 мача за младежките национални отбори на Ирландия. Очаква се Хендерсън да бъде на линия за мача с Левски в петък.

Марти Кирилов

10 коментара
15 Август 2017 15:20 | Само Пирин
Оценка:
2
 (
8
 гласа)

СРАМ за Пирин и абсолютно дъно за ръководството!!! чужденец в Пирин с нашите пари вместо да играят момчета от Благоевград. ПРЕСТПЪНИЦИ!!! няма да стъпна повече на стадиона. и говоря за много хора. няма пари за климатик на рейса на отбора, но има пари за подобни анонимници.


15 Август 2017 16:01 | Джумалия
Оценка:
2
 (
8
 гласа)

Абе хора, вие откачихте ли? Общинските пари по улицата ли ги намирате? Това са парите на всички благоевградчани! Как може Пирин, люпилнята на таланти, да вземе ирландец? Това просто не е нормално. Никой не помни вече що е Пирин и защо го има.

Единственият смисъл да съществува този клуб е да дава възможност на младите момчета от школата да преминат в мъжкия футбол. Всичко друго е глупост и всяко усилие в друга насока е хвърлено на вятъра. С нашите пари пък си е чисто престъпление.


15 Август 2017 16:35 | Смех
Оценка:
2
 (
8
 гласа)

Мухахах!!! ирландец. видехме ги всички чужденци до сега. не могат да ги изкарат от кръчмите. тоя поне ще вдигне консумацията на алкохол. Кучката и Кмета да не отварат механа!? хаха..


15 Август 2017 16:38 | Старата махала
Оценка:
2
 (
8
 гласа)

После защо немаме футбол. Е как да имаме? Общински отбор от най-бедната държава в ЕС, с доказано суоер талантливи деца харчи НАРОДНА ПАРА за заплата на ирландец (доказано най-дърводелската нация!). На тоя общински отбор му викат "люлка на таланти". Не люлка - транжорна за таланти ставаме. Кой ще ти се занимава да налага млади момчета? Вземи си там един наемник, а децата от града кучета ги яли - да ходят по селата да си трошат краката.

Не знам някъде по света да има други такива глупаци като нас - сами да си палим чергата и после да се чудим защо ни изгоре хубавата къща. Щото сме тъпи - за това.


15 Август 2017 17:21 | Лекар
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

Абе, а за болницата и за Онкото пари нема, ама за заплатка на тоя екскурзиант има? Евала кмете! Страшни решения! Супер си! Да те презиберат още 1000 пъти. 4000 години да си кмет!


15 Август 2017 17:31 | Радуканов
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

Радуканов вземи пусни тези 2 мача само месни момчета да миряса народа! Да видим дали пак няма да псуват кмета и тебе и кучката и всички. Някои само това правят.


15 Август 2017 17:31 | Майка
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Децата ни ще чакат някой да ги викне в мъжкия отбор. 10 години в школата, трошат си краката по селски игрища, защитават емблемата на Пирин, харчат луди пари на родителите си и после - Аре бегай, за теб няма място - подписахме с ирландец.

Ами няма да чака. Заминава за Италия.

Във вода газим, жадни ходим! За това сме зле - постоянно правим грешни избори. Няма как да правиш постоянно глупости и да очакваш да ти се случи нещо хубаво. България умира...


15 Август 2017 17:41 | Старата махала
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Радуканов написа:пусни тези 2 мача само месни момчета


Приятелю, за два мача ли се става футболист? Стоичков от два мача ли стана футболист в ЦСКА? Иво Андонов от два мача ли стана футболист в Пирин? Ама Радуканов и два мача няма да пусне само местни момчета. Как да ги пусне, като те изобщо не са извикани от школата. С мъжете тренират супер малко момчета от школата. Как да тренират като е пълно с наемници в А отбор. Просто няма място.

На Маркиньос два мача ли му дадохме да играе? Атакуващ халф 15 мача немаше нито гол, нито даже голов пас. Невероятно постижение! Да не бяха и повече. За 31 мача вкара едва два гола! Че то Благов има много повече принос от него. Само че докато игра Маркиньос наше момче от града седеше и гледаше от пейката. Не знам как може да ви харесва това. Не знам.


16 Август 2017 15:51 | Още по-стара махала
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Смешници, излезте си с имената, а не с псевдоними. Ще се взимат чужденци, защото ваште деца са мързеливи и не стават за нищо, няма луд, който да не пуска собствени деца, а да взима наемници (както ги наричате). Беше люпилня за таланти, а сега, защото родителите са много знаещи, няма готови за мъжки футбол деца в Пирин. Всички можещи юноши са с първия отбор сега. Стига сте бълвали простотии!!!!


16 Август 2017 18:41 | орле
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Стига с тия малоумщини, че трябва да се налагат само и единствено юноши. Само с юноши винаги ще се борим за оцеляване и няма да сме нищо повече от селски асансьор между А и Б група. Плюс това, така винаги по-добрите ни футболисти ще ходят в големите отбори и никога нямам да изградиме ядро от добри и опитни футболисти. Това ли искате да сме ? Кръводарители на по-големите клубове. Без чужденци няма как да стане. Трябва да се рискува. Може да се окажат като Маркиньос, но може да се окажат и като Урошевич или Пиетробон. А и сега в отбора, от 22 играчи има 15 юноши на Пирин. Какво повече искате ? Аз съм за една сплав между наши юношки и качествени чужденци, за да може клубът да тръгне нагоре и да печели. Само така може да се отървем от образа на селски отбор със сравнително качествени юноши, който никога не се бори за нищо и чиято единствена цел е да продаде някой талант още в тийнейджърска възраст.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар