ОФК Пирин не успя да победи в Гълъбово

28 февруари 2015 18:01   4 коментара   8516 прочита


Футболистите на ОФК Пирин Благоевград направиха грешна стъпка в Гълъбово, където завършиха наравно с местния Ботев. Орлетата не можаха да победят, като стигнаха до изравнително попадение, след като домакините откриха първи резултата през втората част.

В началните минути благоевградчани бяха по-активния отбор на терена и създадоха няколко по-опасни влизания към наказателното поле на Ботев. В 10-та минута Башлиев бе категорично фаулиран, като ситуацията бе спорна дали е в наказателното поле или отвън, но главният рефер на срещата дори не отсъди и нарушение.

Последваха равностойни минути. Домакините откриха резултата в 51-та минута, когато при една атака от дясно защитата на пиринци проспа опасно влизане на нападателя на Ботев Тошев, който без проблем елиминира Бахтарлиев. Няколко минути преди това, той нацели и гредата зад вратаря на Пирин от прясквободен удар. Орлетата се хвърлиха в атака, като сравнително бързо стигнаха до изравняване, като в 65-та минута центриране на Стоев по земята бе засечено от Златинов и избито от защитник с ръка, а Наков отбеляза отсъдената дузпа.

Последва нов натиск на зелените, които натикаха домакините в тяхната половина, но те се бранеха организирано, подпомагани и от доста тежкия терен в Гълъбово. Удари на Чепилов, Тошев и Витанов биваха блокирана от вратар и защитници на домакините, които дори можеха да излязат крайни победители в края, когато Ангелов излезе сам срещу Бахтарлиев, но стражът на Пирин спаси.

В същото време в Разлог Локомотив Г.Оряховица излезе краен победител от мача им с местния тим с минималното 0:1, което допълнително отдалечава орлетата от даващи право на промоция места.

Състав на Пирин днес: Бахтарлиев, Стоев, Николов, Тунтев, Башлиев, Витанов, Станоев, Наков, Коцев, Тасев и Златинов. След почивката в игра се появиха Точев, Тошев и Чепилов.

Димитър Христов


Още за: Пирин   равен   гълъбово   Още от: Спорт

Принтирай статия
4 коментара
28 Февруари 2015 20:53 | ЧАЛГА БОИС
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

ТОЛКОВА СТЕ НЕВЗРАЧНИ-ЧЕ ДАЖЕ ВИЕ НЕ СЕ РАЗПОЗНАВАТЕ..... АРЕ СТИГА МАЛОУМНИ ОПРАВДАНИЯ-СХЕМИ, ИГРАЯТ С/У НАС КОМБИНА..... ХАХАХА ГЬЛЬБОВО Е СВЕТОВЕН ГРАНД... А ЗА ВАС Е КАТО РЕАЛ. ДА ВЛИЗА КАЛИНКАТА-СМЕШНИЦИ..... Б-група Е ВАШАТА ЛИГА


28 Февруари 2015 22:08 | д
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Само калинката не знаем катто какъв се явява, е кольо ае малко усещане, 18 футболисти 10 кратуни персонал, пирин да не е барса а


28 Февруари 2015 22:09 | да
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Ее


01 Март 2015 03:47 | зано
Оценка:
-3
 (
7
 гласа)

Отбора на ЛАФКА с краденото име все още не може да проуме че господ ги наказва върнете си истинското име Благоевград няма нищо общо с Пирин разстоянието е 21 км




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар