ОФК Пирин: Не е вярно, че към момента се дължат по три заплати на футболистите

08 декември 2016 17:02   2 коментара   5408 прочита


Уважаеми медии, уважаеми привърженици на ОФК Пирин ЕООД Благоевград,

За пореден път през сезона, важни двубои за нашия отбор са предшествани от спекулации с вътрешна информация и дезинформация. Финансовата стабилност на клуба не е било тема, а и няма да бъде за в бъдеще. Категорично не е вярно, че към момента се дължат три заплати на състезателите.

Има известно забавяне, но както винаги заявяваме отговорно, че всичко дължимо ще бъде изплатено в най-скоро време.
Коректното отразяване на събития задължава, че при наличие на деликатна информация, касаеща вътрешния и ежедневния живот в ОФК Пирин ЕООД Благоевград, проверката на достоверността да бъде направена с конкретните отговорни фактори в клуба.
За пореден път призоваваме да не се търсят сензации при най-малък повод и причина, а при желание от информиращата страна, никой от ръководството на клуба не е отказал информация и комуникация по каквато и да е тема.

На Пирин предстоят дава изключително тежки и важни двубоя, като с настоящото обръщение призоваваме привържениците ни да подкрепят максимално футболистите и да се поздравим със заслужени 6 точки, за да прекараме едни прекрасни празници.
 

М. Кирилов


Още за: Пирин   заплати   забавяне   Още от: Спорт

Принтирай статия
2 коментара
08 Декември 2016 20:02 | коле
Оценка:
6
 (
10
 гласа)

ееее кучки и камбитовци дайте на момчетата парите вие се оядохте и бързо забравихте какви кокошки гладни бехте до преди 5-6 години, тези момчета имат семейства за хранене!!!


08 Декември 2016 21:34 | кенеди и кучката
Оценка:
4
 (
10
 гласа)

как да дадат като знаят, че имат още 2 месеца




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар