Очакват от Бербо да стане легенда на ПАОК

05 септември 2015 16:06   3 коментара   11354 прочита


Благоевградският нападател Димитър Бербатов разполага с всички качества, за да се превърне в легенда на новия си клуб ПАОК. При това, подобно твърдение не идва от кого да е, а от живата легенда на солунския клуб Йоргос Кудас.

69-годишният бивш играч на "черно-белите" е носел екипа с номер 10, който сега ще бъде наследен от Бербо. Кудас има над 500 мача с екипа на ПАОК за повече от 20 години кариера на "Тумба", като не е играл никъде другаде. И сега той е любимец на феновете.

"За мен е чест и огромна почит такъв играч да носи моя номер в ПАОК, предаде Гонг.бг.  Това все пак не се отнася до мен, а до клуба. Те са решили да му дадат номера, дано да са прави. Но аз се надявам, не, аз вярвам, че този трансфер ще промени историята на ПАОК. Бербатов може да се превърне в легенда", сподели Кудас.

Благоевградчанинът все още дори не е дебютирал за солунския тим, но вече очакванията към него са огромни. Той все още не е напълно готов да играе, затова официалният му дебют се отлага за четвъртия кръг в дербито с атинския гранд АЕК. Иначе ПАОК преди това играе с Верия.


Още за: Бербатов   легенда   ПАОК   Още от: Спорт

Принтирай статия
3 коментара
05 Септември 2015 16:28 | Ооо...................
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

Стига де, все пак не е първа младост.


05 Септември 2015 20:41 | +
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Който си го може, може. Не като националите ни, какво като са млади, дървета.


06 Септември 2015 13:07 | Митко
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

И ЩЕ СТАНЕ!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар