Община Благоевград: Да подкрепим ОФК „Пирин”- Благоевград на мача тази събота!

29 май 2015 17:44   5 коментара   14718 прочита


ОФК „Пирин”- Благоевград излиза тази събота на стадион „Христо Ботев” в мач срещу ФК „Бургас”. Началото на срещата е от 17.30 часа. Входът е символичен- 2 лв. Подкрепата за благоевградския отбор е голяма. Организират се и групи в социалната мрежа – фейсбук, като присъствие на стадиона са потвърдили близо 800 души. Навсякъде могат да се видят надписи „Пирин” в “А” група, „Ние сме с вас, момчета!”, „Хайде полетете!Хайде победете!”.

Феновете на ОФК „Пирин” непрекъснато приканват за подкрепа на отбора, който даде заявка с добрата си подготовка и игра за заслужено място в „А” група. Човекът, който най- много подкрепя благоевградската гордост и чиято цел бе именно място на отбора в “А” футболна група, е кметът на община Благоевград д-р Атанас Камбитов.

„Орлетата” се намират на второ място във временното класиране на „Б“ групата, което дава право на промоция в елита. Те имат аванс от две точки пред третия – „Локомотив“ Горна Оряховица. Ако утре завършат дори при равен резултат, това пак ще им гарантира второто място в крайното класиране.

Община Благоевград също ще подкрепи ОФК „Пирин” на стадион „Христо Ботев” и призовава всички истински фенове да застанат до тях.


Още за: ОФК „Пирин”   мача   събота   Още от: Спорт

Принтирай статия
5 коментара
29 Май 2015 20:49 | ТОМИ
Оценка:
-6
 (
22
 гласа)

ПОЛЕТЕТЕ ПИРИНСКИ ОРЛИ..... ВСЕКИ ЗАКЪРМЕН С ПИРИН НЯМА НУЖДА ОТ АГИТАЦИЯ..... ХВАЛА НА КМЕТА И ОБЩИНСКОТО РЪКОВОДСТВО, ОТКАКТО ПИРИН Е ОФК СЕ НИЖАТ САМО УСПЕХИ.....


30 Май 2015 01:10 | Имало едно време
Оценка:
-8
 (
14
 гласа)

Нови времена настанаха, ще бием и ще влезем в А група. Несправедливо ни изхвърлиха, но сега се връщаме на нашия кон. Не искам да смесвам политиката и футбола, но явно е, че двете са свързани тясно, ако не беше кмета можеше и да не стигнем до заветната А група! Факт е! С вас сме орлета, мачкайте и докажете че сте велики! Успех!


30 Май 2015 01:45 | фен на феновете
Оценка:
-10
 (
12
 гласа)

Аре ОРЛИ, аре КМЕТЕ, покажете им как се прави шампиони! С вас сме всички фенове!


30 Май 2015 15:38 | я
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Никъде по града не видях плакати за мача.


31 Май 2015 14:41 | Rila planina
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Какъв "Пирин", какви пирински колиби в подножието на Рила планина?! Аман от приоданци!!! Няма ли на някой пирински помак да му текне да основе, примерно, ФК "Огражден" Филипово???




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар