"Нюкасъл" отваря вратата за Бербатов

17 януари 2017 15:04   2 коментара   6489 прочита
Благоевградчанинът има огромен опит във Висшата лига на Англия
Благоевградчанинът има огромен опит във Висшата лига на Англия


Благоевградчанинът има огромен опит във Висшата лига на Англия

Поредна футболна мечта на Димитър Бербатов е на път да се сбъдне!

Мениджърът на "Нюкасъл" Рафаел Бенитес призна, че "свраките" се оглеждат за нов нападател през януари. Това е прекрасна новина за Бербо, който се намира в Англия, за да си уреди трансфер в клуб от Висшата лига или Първа дивизия.

Митко даде голямо интервю за вестник "Таймс", в което признава, че би преминал в "Нюкасъл", ако пред него се разкрие подобна възможност.

На Острова са наясно, че такива съвпадения в изказванията на играч и мениджър почти никога не са случайни.

Местните футболни експерти са категорични, че шансовете да се стигне до сделка за българския нападател се увеличават. Факт, е че в момента първодивизионният "Нюкасъл" има проблем с атакуващите си играчи. Голмайсторът на тима Дуайт Гейл получи травма и все още не е ясно колко време ще отсъства от терена. Другият таран в тима Александър Митрович също е контузен.

"Трябва да изчакаме окончателното мнение на лекарите - коментира загриженият Бенитес. - Анализираме ситуацията и ще вземем решение. Възможно е да привлечем нападател до края на трансферния прозорец през януари."

В тази ситуация Бербатов изглежда идеалният кандидат за трансфер на "Сейнт Джеймсис Парк", пише "България днес". Той е свободен агент от лятото, когато напусна гръцкия ПАОК. Желанието на нападателя е да се завърне на Острова.

В. Стефанов


Още за: Бербатов   Нюкасъл   врата   Още от: Спорт

Принтирай статия
2 коментара
17 Януари 2017 22:56 | томи каракостов
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

МИТКО ЩЕ ГИ ВКАРА В ЕЛИТА..... ДА ГО ВЗИМАТ ВЕДНАГА.


18 Януари 2017 13:18 | Мацола
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Само неговата креативност и фантазия, брилянтната му техника, погледа върху играта на терена са предимство пред други кандидати. Не тичането, като кон е предимство във футболът днес, а бързата реакция и предвидимост, съчетани с креативност и техникана са предимство! Дано Бенитес е прозрял тези истини за качествата на Митко! Митко дано ти се случат нещата да заиграеш за твоят любим отбор Нюкасъл Юнайтед! Успех!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар