Наставникът на Пирин Ст. Генов: В правилна посока сме!

27 август 2016 15:05   12 коментара   14508 прочита


Старши треньорът на Пирин (Благоевград) Стефан Генов сподели първите си впечатления след загубата с 0:1 от Берое в Стара Загора. Специалистът заяви, че една грешка е коствала загубата на "орлетата".

"Съжалявам че загубихме този мач. Имахме желание да спечелим, но една грешка, и по-точно препъване на наш защитник, коства загубата, а Берое се възползва. Ние нямахме за цел да се надиграваме с Берое искахме да се възползваме от пространствата, но не можахме да отбележим попадение. Бяхме се прибрали в нашата половина, но нашите бързи нападатели не използваха пространствата през първото полувреме. Мисля, че една грешка ни коства загубата", започна Генов, цитиран от Sportal.bg. "В защита нещата се развиват добре. Ние загубихме така и от Дунав - с една грешка. В дефанзивен план почти нямаме проблеми. Трябва да работим в атака. В правилна посока сме", добави той.

"Рано е още за равносметки, но с всеки изминал мач ще показваме по-добро лице. За нас е плюс тази пауза. Ще имаме лагер в Банско и за там има предвидена контрола с израелски тим. След паузата ще сме различен отбор", завърши Стефан Генов.

 

Р. Андонов


Още за: Пирин   загуба   Берое   Още от: Спорт

Принтирай статия
12 коментара
27 Август 2016 15:58 | Кочо
Оценка:
13
 (
17
 гласа)

Правилната посока за теб в табелата за края на ГРАДО и да не се връщаш повече. 03


27 Август 2016 16:04 | на юг
Оценка:
11
 (
15
 гласа)

Добре бе, докога ше ни докарват такива доказани некадърници, със супер мизерни визики за треньори ?! Като го гледам тоя от него лъха всичко друго, но не и авторитет и професионализъм.


27 Август 2016 16:10 | фен
Оценка:
-1
 (
13
 гласа)

Яд ме е че не взехме точки, но не виня никого, все пак ние сме общински клуб, какво да искаме, и все пак съм изненадан от попълненията които взеха, мисля че Пирин ще се вдигне, трениора разбира играта, но класа си трябва, само с местни момчета ще е трудно, просто трябват мноооого пари!!!!


27 Август 2016 16:28 | ИЦО
Оценка:
-7
 (
23
 гласа)

КАКВИ МЕСТНИ МОМЧЕТА, КАКВИ ПЕТ ЛЕВА ?????НАЕМНИК ДО НАЕМНИК, НЕКАДЪРНИК ДО НЕКАДЪРНИК !!!!!ВРЪЩАЙТЕ ИМЕТО БОТЕВ, ЗАЩОТО" ОЩАВА АРЕНА" ЧАКА !!!


27 Август 2016 18:05 | 222
Оценка:
-9
 (
19
 гласа)

Правилната посока на отбора отБлагоевград е да си въстонови своето име първи вобластта с това име са регистрирани Пирин-Гоце Делчев какво общо има Благоевград с Пирин където разстоянието е 20 км а областният център е политена югозападната част на Рилапланина навремето комунистите обселиха името но сега нали сме демокрация


27 Август 2016 18:39 | дон корлеоне
Оценка:
14
 (
16
 гласа)

Има само един ПИРИН в А група който е известен с школата и успехите си в цял свят останалите отбори в областта са никому неизвестни и са за пълнеж така че могат да си сменят имената по всяко време


27 Август 2016 19:46 | 222
Оценка:
-1
 (
13
 гласа)

Нали точно това казах комунягите обсебиха всичко и създодоха интерната като прибраха всиú и талантливи момчета от областта футболисттите от Джумаята се броят на пръсти Македонска слава е хубаво име признате си грешката на комунягите развивате местни кадри нека се развиват школите от Неврокопско и Санданско-Питричкия регион нека да има лоялна конкуренция и футболистите от Пиринска Македония ще бъдат номер едно не само в България но и на Балканите


27 Август 2016 22:44 | фен
Оценка:
9
 (
9
 гласа)

Коментатора на мача с Берое много добре го каза: На Генов не му трябва опит на терена, той му трябва за резервната скамейка! Опитни футболисти дремят резерви, а младоците ритат безцелно топката и не знаят къде се намират!


27 Август 2016 23:54 | Vialy
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

Правилната посока г-н Генов е да се вземете в ръце, редете състава по съвест, а не под влияние на тези мишоци около теб! Аз твърдя, че имаме играчи, просто някой трябва да ги подреди правилно!!!


28 Август 2016 08:39 | пирин
Оценка:
9
 (
9
 гласа)

Всички виждаме, че това което показва Пирин като игра е грозно, като резултати незадоволително. Когато нещата не вървят трябва да се сменя - или майстора, или "материала" или шефовете. Миналата година смениха майстора, сега пак ли него? Явно проблемът е по-нагоре


28 Август 2016 11:53 | 777
Оценка:
2
 (
8
 гласа)

Целта на всички общински съветници и кмета е постигната, а именно да се отпуснеха тези пет милиона за реконструкцията на стадиона и колкото може по бързо да се откраднат. Вижте кои ритнитопковци се налатат в отбора, а всички искаме резултати. Протежета на Андонов, Байкушо, Чапов, Кучката итем подобни разбирачи от куци коне .При този натиск нито един треньор не е виновен, просто тези хора им се бъркат в работата само и само да продадат на някои друг клуб своите протежета и да взимат заплати и премии, като подаяния. Що за наглост и дебилсво етова цял стадион да те псува и освирква, затова, че мястото не ти е дори в махленски отбор и като дрогирани олигофрени в следващия мач пак под натиска на шепа идиоти треньора отново пуска некадърниците. Ако имат тези ритнитопковци малко останала съвест, в следващите мачове въобще да не се показват на стадиона и нека оставят треньора да си върши работата сам поне един мач.


29 Август 2016 12:23 | Фен
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Дали някой чете коментарите на феновете! да не говорим, че трябва и да се вслушва от време на време!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар