Нападателят на Пирин Тони Тасев аут за мача със Славия

21 октомври 2016 12:45   1 коментар   5383 прочита


Отборът на Пирин ще направи днес последна тренировка преди гостуването на Славия в София. В нея няма да вземе участие Тони Тасев, който ще пропусне и футболната среща в неделя. Офанзивният футболист получи контузия на мача с Лудогорец и ще отсъства от терените поне за две седмици.

В същото време в строя вече е Стилян Николов, който се възстанови от травма. За предстоящият мач с белите старши треньора на Пирин Стефан Генов може да разчита и на Тодор Траянов, който изтърпя наказание от една среща с лишаване от състезателни права.

"Очаквам много труден мач, защото домакините също претърпяха загуба в предния кръг и сега ще се опитат да наваксат загубеното. Славия обикновено има по- големи амбиции и моментното им състояние не отговаря на тях, което пък предполага, че няма да има подценяване от тяхна страна на предстоящия двубой" - заяви Генов.

"За нас по-важното е да неутрализираме играта на опитните Валери Домувсчийски и Николай Димитров и в същото време да използваме всички шансове, които ще имаме, за да постигнем добър резултат" - допълни старши треньора. Орлетата потегляз за столицата утре, ден преди мача, който ще се играе на националния стадион Васил Левски от 17.30 часа. Главен съдия на срещата е Георги Давидов.


Още за: нападател   Пирин   Тони Тасев   мач   Още от: Спорт

Принтирай статия
1 коментар
21 Октомври 2016 12:53 | Вук на Джамо
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Чудесна новина . Ако може и Благов да го пропусне . И даже до края на сезона да се контузят. Бездарници.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар