Нападателят на Пирин Т. Тасев изгоря за мача със смърфовете, Волен Чинков свири трети пореден мач между двата тима

28 февруари 2017 10:55   3 коментара   6335 прочита


Нападателят Тони Тасев ще пропусне домакинството на Пирин срещу Локомотив Пловдив от междинния 22 кръг на Първа професионална лига. Тасев получи пети жълт картон при гостуването на орлетата на Монтана, което автоматически го вади от двубоя в сряда. Националът бе наказан днес от ДК на БФС с един мач лишаване от състезателни права и глоба от 750 лева. Освен санкция на Тасев, дисципа наказа и футболния клуб.

Орлетата ще трябва да платят глоба то 500 лева за нерегламентирано използване на бомбичка, на основание чл. 37, ал. 1, т. 22, б. Б от ДП. По време на мача Монтана - Пирин игран в Ловеч феновете на тима, които не спряха да подкрепят любимия отбор хвърлиха една бомбичка, което е подлежи на наказание. В същото време гостите от Пловдив пък няма да могат да разчитат на Иван Горанов, който отнесе наказание от един мач без права на игра.

Друга комисия към БФС, Съдийската определи нарядите предстоящия кръг. На мача в Благоевград главен съдия ще бъде Волен Чинков. Същият рефер свири и мача в Пловдив през есента, който орлетата спечелиха с 3:2, а преди близо година на 1 април пък бе главен съдия на мача пак между двата тима на Лаута, когато смърфовете спечелиха с 4:2. Чинков ще води трети пореден мач на орлетата срещу Локо, като и в трите случая начело на благоевградския клуб са трима различни треньори. Интересен е и наряда на единият от допълнителните рефери. Зад аутлинията ще Тифомир Алексиев.

Същият съдия, който на същата позиция не видя дузпа за Пирин на мача срещу Верея, а после се подигра с орлетата при гостуването на Нефтохимик Бургас. На Ивайло Стоянов- Сватбата се падна тънката клечка, след като ще ръководи Дунав- Левски, а Стефан Апостолов ще бъде главен рефер на мача Черно море- Берое.

М. Кирилов


Още за: Тони Тасев   домакинство   кръг   Още от: Спорт

Принтирай статия
3 коментара
28 Февруари 2017 12:40 | СС
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

Он и другия смешни Кучката ега ги накажат до края на сезона!


28 Февруари 2017 14:15 | Fen
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Има футболисти!
Няма да се почувства че Тасев няма да играе!


28 Февруари 2017 17:32 | поли пантев
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

наПАДАтел .....?!?!?!?!? хмм.... той си изпросва най глупавите картони от целият отбор.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар