Националът от Благоевград Н. Бодуров: Все се борим до последно и накрая отпадаме

08 октомври 2017 14:52   3199 прочита


Защитникът на България, благоевградчанинът Николай Бодуров, изрази разочарованието си след поражението с 0:1 от Франция, че откакто е в националния тим, все отборът се бори за класиране на голям форум, но накрая отпада.

“Казахме си в съблекалнята, че първите 15-20 минути бяхме прекалено респектирани, но мисля, че е нормално с оглед на футболистите, които играят. През второто полувреме играхме като равен с равен. Даже по-добре от тях. Победихме Холандия и Швеция - все сериозни отбори. Ако трябва да сме честни, никой не вярваше, че ще имаме шанс за класиране два мача преди края. За съжаление откакто съм в националния все имаме шанс за бараж, все се борим до последно и накрая отпадаме.

Нямаме големи звезди и трябва да разчитаме на колектива - на себераздаване и да си помагаме един на друг, за да имаме някакви успехи. Този отбор се крепи на това. Този отбор няма някакви световни звезди, които да решат мача.

Виждате къде играят техните футболисти и къде ние. Само с вяра в себе си, агресия и раздаване можем да се противопоставим.

Ако вземем първите 20 минути, това е един от най-тежките съперници, срещу които съм се изправял. Но ако гледаме целия двубой, съм имал и по-тежки мачове. Когато си на терена, виждаш как се движат и играят с топката. Виждате каква е тяхната класа и тази на футболистите в България”, коментира Бодуров, пред Sportal.bg.

М. Иванов


Още за: бодуров   България   загуба   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар