Младежкият национален отбор с победа в първата си контрола в Сандански

17 декември 2014 17:15   6850 прочита


Младежкият национален отбор на България, който е на едноседмичен лагер в Сандански, победи днес домакина си "Вихрен" с 1:3, в първата от две планирани контроли за периода. Момчетата на Антони Здравков и Петър Михтарски срещнаха добра съпротива от гладиаторите, които се представиха повече от достойно.

Младите лъвчета отбелязаха два гола през първото полувреме, като и двата бяха дело на кресненеца Кирил Десподов. Първият бе от дузпа след четвърт час игра, а втория в 42-та минута, когато крилото засече центрира с от ляво с глава. Неразбирателство в отбраната на националите доведе до гол за "Вихрен" в края на полувремето, като Тафтанов бе най-съобразителен и мушна топката под стража на България и "Пирин" – Красимир Костов.

През втората част, старши треньорът на България Анотни Здравков направи хокейна смяна, като в игра влязоха нови 11 състезатели. Сред тях бяха и бившите орлета Любомир Илиев и Мики Орачев. Националите стигнаха до още едно попадение, чак в 82-та минута, като Бекир Расим се разписа след като изпълни перфектен пряксвободен удар.

В петък ще се състои и втората контрола от лагера на младежките национали, като съперник този път ще е "Славия"

Димитър Христов


Още за: отбор   лагер   домакин   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар