Милен Радуканов гледа юноши на Пирин

23 март 2017 15:12   5611 прочита


Орлетата и Черно море не успяха да се победят

Юношите младша възраст на Пирин Благоевград и Черно море Варна не успяха да излъчат победител в двубоя от поредния 20 кръг на Елитната група до 17 години. Нулевото равенство отразява реално показаното от двата отбора на терена в село Рилци.

Малко положения и пред двете врати, като точните удари в очертанията на двете врати се броят на пръстите на едната ръка. Гости дори имаха малко- по точен мерник, но вратаря на Пирин запази суха мрежата. Варненци са трети във временното класиране и пристигнаха в Благоевград, като фаворити в мача. Това обаче не си пролича през по- голяма част от двубоя. Орлетата пък записаха второ поредно домакинство без загуба, след поражението на 1 март от лидера в групата Септември София.

Пред следващия кръг, в който Пирин гостуват на Левски- Раковски, момчетата на Васил Петров имат 23 точки и заемат 11- то. Двубоят днес на терена в Рилци проследи треньорския тандем на Пирин Милен Радуканов - Стефан Гошев, както и управителя на ОФК Пирин Благоевград Венко Попов. Въпреки неособено силното представяне днес, някой от юношите ще бъдат в групата на Пирин за утрешната контрола с Витоша Бистрица. По същото време юношите старша възраст играят срещу Ботев Враца и това изключва възможността някой от по- големите таланти на Пирин да участват в мача.

Милен Радуканов ще отреди с кои футболисти ще запълни утрешната група, тъй като се налага да даде почивка на доста титуляри, които все още не са напълно възстановени и ще получат почивка за мача от първенството срещу Нефтохимик Бургас. Двубоят Пирин - Витоша е от 15.00 часа на стадион Христо Ботев в Благоевград.

Марти Кирилов


Още за: юноши   Пирин   грипа   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар