Меси изведе момичетата на Спортика до първото място на турнир в Благоевград

10 октомври 2015 15:32   5618 прочита


Въпреки проливният дъжд и тежкия терен на базата в село Покровник регионалния турнир по футбол за момичета до 15 години приключи с изиграване на всички срещи. Момичетата на Спортика Благоевград водени от капитанката на женския отбор Вероника Гоцева- Меси записаха две убедителни победи и заеха първо място в надпреварата. В първият мач Спортика разгроми с 6:0 Марек Дупница, а във финала надигра с класическото 3:0 Места Хаджидимово.

До финала хаджидимовки водени от Димитър Парасков надиграха Ботев Кюстендил. Турнирът бе пред отлагане, но момичета не се предадоха и напук на лошото време изиграха всички срещи на прогизналия терен в Покровник. Турнирът се провежда по програма на БФС за развитие на женския футбол в България.

Преди две седмици по- малките момичетата на Спортика до 12 години спечелиха турнир в София. Утре пък предстои изпитание за женския отбор, който ще срещне на терена в Рилци гостите от Берое, в мач от петия кръг на А група. Двубоят обаче може да бъде отложен, заради наводнените терени в региона от дъжда, който вали вече повече от 5 часа. Дали ще има мач ще се реши утре, преди началото на срещата, която трябва да започне в 13.00 часа.

Лъчо Петров


Още за: меси   Дупница   Спортика   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар