Медали и купи от кмета Апостолов за малките шампиони на Симитли

29 май 2016 17:22   15918 прочита


„Малките шампиони” на Симитли направиха невероятен спортен празник. Много емоции, спортна злоба и желание за игра показаха спортистите на Георги Стоянов тази сутрин на стадион „Арена” Крупник за трета поредна година. Десетки родители, роднини и приятелчета на спортистите изпълниха трибуните на стадиона, за да се насладят на играта. Спортният празник бе открит от кмета на Община Симитли Апостол Апостолов и бе даден старт на футболните срещи и на изявите на грациозните гимнастички от клуба. Децата от детските градини в цялата община бяха на терена, а срещите откриха най- малките футболни надежди. С много смях и веселие те показаха, че не отстъпват по нищо на батковците, които се изявяваха след тях. Малките гимнастички също показаха своите умения.

Теренът бе изпълнен с деца, които се забавляват от играта, търсейки топката и мислейки само за победата. Футболистите от Симитли Радослав Бачев, Антон Бачев и Симеон Симеонов бяха на терена с децата и ги загряваха преди срещите. Те ги учеха на правилно изпълнение на упражнения и им даваха съвети за играта.Изключително оспорваните срещи на стадиона между групите на ОДЗ „Радост” Симитли, ОДЗ „Ораново”, детска градина Черниче и ОДЗ „Детско царство” Крупник коментираше големият приятел на всички деца батко Брано от Драматичен театър „Проф.Енчо Халачев” Благоевград. Празнично настроение създадоха и невероятните мажоретки от мажоретен състав „Дъгица” и момичетата от балет „Дъга”, които подкрепяха отборите.

Благодарствени адреси към всички помощници за осъществяването на турнира, поднесоха спортен клуб „Малки шампиони” и заедно с техния треньор благодариха от сърце.

Радостната новина за всички бе, че победители и победени нямаше, капитаните на футболните отбори получиха купа за участието, а всички участници бяха наградени с медали от кмета Апостолов.

 

В. Стефанов

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар