Марек се връща в Дупница за Шампионската лига

06 май 2015 17:31   1 коментар   5740 прочита


Шампионът на България по волейбол Марек Юнион Ивкони ще играе домакинските си мачове от Шампионската лига пред родна публика в Дупница. Новината разкри мениджърът на дупничани Людмил Найденов. Четирикратният ни волейболен шампион при мъжете очаква залата в Дупница да получи лиценз от CEV. Залата ще отговаря на всички европейски изисквания за провеждане на срещи от такъв ранг, а според кмета Методи Чимев ремонтът и ще приключи през август.

Досега Марек Юнион Ивкони приемаше своите съперници от най- силния клубния турнир на Европа по волейбол в Арена Самоков. От миналата година тече ремонт на залата в Дупница, като след приключването му местния клуб ще се прибере отново у дома и ще играе мачовете си от Суперлигата пред собствена публика. През миналия сезон Марек Юнион Ивкони домакинстваше в Сливница.

Въпреки че бе далеч от дома отборът отново показа, че е няма конкуренция в България и заслужи шампионската титла за четвърти пореден път. Сега амбициите на дупничани са за силно представяне в турнира на шампионите и то пред собствена публика.

Лъчо Петров


Още за: Марек   лига   Дупница   Още от: Спорт

Принтирай статия
1 коментар
06 Май 2015 18:26 | АХА
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

супер стига с тоя самоков и сливница




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар