Малките шампиони на Симитли с категорична победа над "Хлапетата" от Петрич

12 март 2017 12:32   3938 прочита


Спортен клуб „Малки шампиони” и „Хлапетата” направиха приятелска среща на изкуственото игрище на ремонтирания стадион в Симитли.

Малките шампиони победиха с категоричното 8:4, като показаха много добра колективна игра. С изключително добра игра на терена се показаха малките надежди Мартин Бързачки, който беше автор на 6 гола, 1 гол реализира едно от най- добрите попълнения на клуба на Георги Стоянов –Моника Балиова и 1 попадение вкара Иван Памуклийски.

На стадиона в Симитли се бяха събрали много зрители, които наблюдаваха срещите на децата. Гол майстор в срещата бе Мартин Бързачки. За спортните клубове на „Малки шампиони” и „Хлапетата” най- важно е забавлението и спорта, децата от двата клуба за пореден път доказаха, че спортът е здраве и избират правилния клуб. Точно поради тази причина Общинското ръководство продължава да изгражда спортни съоръжения и се грижи за здравето на децата.

„Резултатът не е важен, искам децата да играят правилен футбол и от нашата школа да излязат истински звезди“, коментира верният приятел на шампионите- треньорът Георги Стоянов.

М. Иванов


Още за: шампиони   Симитли   победа   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар