Любо Пенев цъфна на турнира в Сандански, каква е причината?

10 февруари 2017 14:41   14329 прочита


Бившият селекционер на националният отбор на България по футбол Любослав Пенев се появи сред зрителите на международния турнир по футбол за деца и юноши Балканика къп 2017 в Сандански. Причината за визитата му в южния град е участието на сина му Никълъс Пенев в турнира. Татко Любо не пропуска изявите на синчето си, което е родено през 2005 година и върви по стъпките на баща си.

Редом до Пенев в курортния град изявите на синовете си следят отблизо и други бивши елитни футболисти, Александър Александров – Кривия, Александър Тунчев, Ивайло Паргов, Илия Илиев и други. Бившият юноша на Пирин Петър Бандев също е в Сандански, за да следи изявите на своя наследник Никола, който играе за Пирин. Бандев не пропусна да се снима с бившия топреализатор на Валенсия и Атлетико Мадрид.

Вчера стартира второто издание на футболния турнир за деца и юноши Балканика къп 2017 та. Над 2000 талантливи малки футболисти на клубове от три държави Македония, Сърбия и България ще си оспорват призовите места. В турнира свои отбори имат футболните школи на Лудогорец, Левски, Ботев, Черно море, сръбските Партизан и Цървена звезда и македонския Вардар.

Мачовете се играят на три футболни терена в Сандански, Струмяни и Лебница. Програмата предвижда в неделя финали при най- малките родени след 2005 година и награждаване, а от понеделник започват двубоите при юношите. Турнирът приключва на 16 февруари с финал за родените след 2004 година.

М. Иванов


Още за: Любо Пенев   турнир   Сандански   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар