Лошото време провали мача на децата на Симитли с малките орлета

25 октомври 2014 15:28   2 коментара   6769 прочита


Заради лошото време отложиха мача от първенството между Септември (Симитли) и Пирин (Благоевград) при децата. Срещата трябваше да се играе от 10.30 часа днес на стадиона в град Симитли. По преценка на спортно-техническия щаб на домакините мачът се отложи. По думите на треньора на децата на Септември Петър Бандев, не е необходимо да се рискува здравето на децата при лошо време.

Заради лошо време в четвъртък бе отложен и двубоят между Септември (Симитли) и Пирин (Разлог) от 6-ия кръг при юношите старша възраст.

Освен това 90 минути игра на стадиона след дъжд неминуемо ще се отрази на състоянието на терена. А утре представителният тим на Септември приема в домакински мач Локомотив (Мездра). Срещата е изключително важна за Септември, за които само понеда ще ги ‚качи‘ над чертата от зоната на изпадащите във временното класиране на Б-група.

Мачът от 11-ия кръг на „Б” група между отборите на Септември (Симитли) и Локомотив (Мездра) е на 26 октомври (неделя) от 14:30 часа на градския стадион в Симитли. Двубоят ще ръководи столичният рефер Петър Григоров, негови помощници са Пламен Ванков и Петър Митрев.

 


Още за: деца   Симитли   Пирин   Още от: Спорт

Принтирай статия
2 коментара
25 Октомври 2014 19:24 | Горната махала
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Глупости, колкото си искате! Как може домакините сами да решат бе тъпчо! Хасан ли си ВЕЗИР ли пълен глупак си ти!


25 Октомври 2014 21:30 | 111
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

...а как другите отбори "ДЕЦА" са играли своите мачове само симитлийските не?
Тези там в Симитли са започнали да си правят какво си знаят.
Какво здраве на децата?
Какво му е на времето?




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар