Левски скача за разгром срещу Пирин

30 август 2015 13:36   1 коментар   4718 прочита


Столичният гранд Левски приема Пирин (Благоевград) в последния мач от 7-ия кръг. Двубоят на "Георги Аспарухов" започва от 20 ч. тази вечер. Очакванията на феновете са за разгром на "сините", които започнаха добре сезона, но миналата седмица допуснаха загуба като гост на Локо (Пд). Историята на сблъсъците между двата тима помни син триумф със 7:1 през 1980 г., като и седемте попадения падат през второто полувреме.

"Орлетата" също имат отчаяна нужда от точки, след като имат само една след първите шест кръга. Двубоят на "Герена" може да се окаже последен за Неделчо Матушев начело на Пирин, а очакванията са той да бъде наследен от Велислав Вуцов в паузата на шампионата заради мачовете на националния отбор, съобщава Sportal.bg. Треньорът на Левски Стойчо Стоев няма кадрови проблеми освен трайно контузения Александър Александров. Очаква се Денис Махмудов отново да бъде оставен резерва за сметка на Борислав Цонев. Така зад централния нападател Атанас Курдов ще се освободи място на Мигел Бедоя.

Любопитното е, че Пирин победи Левски с 2:0 в последната контрола преди началото на сезона. Тогава голове за тима от Благоевград отбелязаха Мартин Тошев и Антонио Хаджииванов.

Вероятни състави:

Левски: Йоргачевич, Прохазка, Карнер, Д. Иванов, Минев, Костадинов, Де Ноойер, Краев, Бедоя, Б. Цонев, Курдов.

Пирин: Костов, Дюлгеров, Николов, Попев, Сандев, Карапетров, Наков, Якимов, Маркиньос, Костадинов, Тасев.


Още за: кръг   двубой   очаквания   Още от: Спорт

Принтирай статия
1 коментар
30 Август 2015 16:40 | кефал
Оценка:
-3
 (
7
 гласа)

Трансформация на Пирин във ФК Тупан, метаморфоза на " орлетата " в гарги, цръни кокошки и торни бръмбари заковали се на дъното на "А" група упорито драпащи за нов разгром с баскетболна разлика с двуцифрено число.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар