Легендата на Пирин Миро Митев става треньор на вратарите в "Локомотив" Мездра

11 февруари 2016 11:20   1 коментар   7280 прочита


"Локомотив" Мездра привлече още едно ново попълнение в спортно-техническия щаб. Това е култовия страж от Благоевград Мирослав Митев, който ще бъде треньор на вратарите. Той подготвя голкипъри от близо 20 г.

Митев е бивш футболист и капитан на Пирин /Благоевград/. 6 г. е работил в младежкия тим на страната, а след това и в различните юношески национални гарнитури. За последно бившият страж на Пирин бе в елитния Монтана. Сега под негово ръководство ще се готвят тримата вратари на „железничарите” – преотстъпеният от столичния Левски Николай Кръстев, Ивайло Върганов и Ивайло Крушарски. Мирослав Митев е уточнил условията си със спортния директор на мездренчани, благоевградчанинът Георги Бачев.

От два дни футболистите на Локо се готвят на базата на бившия национал Ивайло Андонов в Покровник. Към групата се присъедини и най-новото попълнение – Майкъл Тевия.

Утре мездренчани ще изиграят поредната си проверка от зимната подготовка. Тимът ще гостува в Сандански на третодивизионния Вихрен. Двубоят е от 14.30 ч.


Още от: Спорт

Принтирай статия
1 коментар
11 Февруари 2016 16:25 | жител
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Абе не си седне на задника да се лекува, ами тръгнал пак да работи... Не е нормално в такова състояние да си треньор на спортисти...




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар