Кошмар! Глобиха футболист на Пирин 1250 лв.

25 април 2017 14:30   1 коментар   7602 прочита


Дисциплинарната комисия на БФС без срам и притеснение наложи сериозна финансова санкция на футболиста на Пирин Станислав Костов. За жълтия картон, който получи футболиста на мача срещу Локомотив ГО, дисципа го глоби с 1250 лева и го наказа с лишаване от състезателни права за един мач, тъй като това е пети негов жълт картон от началото на първенството.

В средата на второто полувреме Костов влезе в пререкание с футболист на Локомотив, който извърши груб фаул срещу Стилиан Николов, а главният рефер Никола Попов му показа за това деяния жълт картон. Глобата наистина е солена, а и провинението на Станислав не заслужава такава глоба. В самият край на мача жълт картон си заслужи и Антон Костадинов, който също бе наказан, но за два мача и глоба 200 лв.

Двамата няма да пътуват до Бургас за гостуването на Пирин на Нефтохимик в петък. Това прави задачата на Радуканов доста сложна, при определянето на състава. Старокин е контузен, а Костадинов наказан и в средата на терена ще трябва треньора да направи корекции. За мястото на Костов пък ще се разчита на младия Кирил Грозданов и голмайстора от вчера Дани Младенов.

Марти Кирилов


Още за: БФС< санкция   футболист   Още от: Спорт

Принтирай статия
1 коментар
25 Април 2017 20:40 | пирин
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Ами тази глоба идва да покаже на ръководството на Пирин какво се случва когато се работи по схемата "на татко сина". Този съдия е синчето на борислав попов от бфс.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар