Иво Стоянов - Сватбата отнесе тежко наказание

04 април 2013 14:46   2 коментара   22253 прочита
И. Стоянов
И. Стоянов


И. Стоянов

Реферът от Петрич Ивайло Стоянов – Сватбата от днес е със спрени съдийски права за неопределено време. Стоянов допусна сериозни грешки по време на мача Черно море - Левски и очаквано бе санкциониран от съдийската комисия на БФС. Същата санкция отнесе и помощникът му Веселин Мишев, както и съдийският наблюдател от мача във Варна Камен Алексиев. След объркване на страничния съдия Веселин Мишев в срещата между "моряците" и "сините" Ивайло Стоянов допусна изравнителен гол за гостите, който беше от засада. Алексиев е санкциониран за поставена не обосновано висока оценка на Ивайло Стоянов и не съобразяване с изискванията на методиката за оценяване на съдиите.

СК при БФС разгледа и съдийското ръководство на футболната среща 1/4 финал за купа България между отборите на „ЦСКА” и „Локомотив” /Сф/, играна вчера.  

За незадоволително представяне и получени ниски оценки от съдийският наблюдател  наказва с лишаване от съдийски права за неопределен период от време главния съдия на срещата Калин Людмилов и асистент съдията Ивайло Милков. След заседанието на комисия, в която е и д – р Валери Цветков от Благоевград, членовете изказаха сериозно безпокойство от зачестилите грешки на футболните съдии и по този повод обръщат сериозно внимание на всички съдии и асистенти в професионалния футбол,  стриктно да спазват  „Правилата на играта футбол”, да бъдат максимално концентрирани и да се съобразяват с изискванията и инструкциите на съдийската комисия.

Л. Петров


Още за: наказание   рефер   оценка   Още от: Спорт

Принтирай статия
2 коментара
04 Април 2013 22:17 | Шаро Баро от Дълбошница
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

ИВО-ИВОО!! 1-УЖ СЕ ПИШЕШ ЛЕВСКАР, А НЕСМЕЕШ ЕДНА ДУЗПА ЗА ЛЕВСКИ ДА СВИРИШ!!!


05 Април 2013 07:27 | ЦСКА
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

Стига с тази дузпа. Иначе пък Левски игра та се скъса. Гола вода сте Софианче от Петрич. Така си маате гащите. И в Ловеч ви помагаха, но когато е във ваша полза не ревете. И стига сте ходили като клисари по мачовете на Левски, че не заслужават. Поздрави от Чикаго :)




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар