Ќовините на югозападна Ѕългари€
Ѕърза пица с €йца © —н.: iStock.comяжте повече банани и авокадо, ето защо “ежки дни за ƒеси —лава! “€ огромна си стои вкъщи, Ѕлагой вилнее по кръчмите (‘ото)
   –егистрац舫абравена парола

»ван Ѕогоев от с. ѕолена сред 30-те сумисти от страната на ≈вропейското в √рузи€


21 април 2017 12:53   6925 прочита30 сумисти ще представ€т Ѕългари€ на ≈вропейското първенство по сумо, което ще се проведе в √рузи€ от 20 до 24 април. ¬чера вечерта от —офи€ заминаха »ван Ѕлагоев, който се състезава в категори€ (100 кг), Ќиколай Ќиколов (92 кг) и ƒобромир ƒерменджиев (85 кг). ќтборът, в който се състезава надеждата в сумото от симитлийското село ѕолена »ван Ѕлагоев, „“итан“ е част от 30-те български състезатели, които ще се включат в надпреварата.

ѕодготовката на българските национали е протекла в столицата в базата на Ќ—ј и е била доста тежка. —пециална подкрепа на отбора на »ван Ѕлагоев са оказали мебели „явор“, които екипирали момчетата и ги изпратили да донас€т медали в страната ни. ќбществеността на —имитли пожелава успех на единствени€ сумист в общината и чака медал на родна зем€.

».  алинков

ќще за: »ван Ѕогоев  ѕолена  сумисти ќще от: —порт

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

 –еклама

   
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.