Йордан Самоковлийски: Задължително е двата лидера в класирането да покажат добър футбол

21 ноември 2014 12:55   6 коментара   5611 прочита


Пирин излиза с най-доброто в предстоящата среща с Монтана, което е и дербито на сезона в БФГ, мач между първия и втория във временното класиране. Орлетата са без контузени и наказани състезатели, като само възстановяващият се от трайна контузия Туджаров отпада.

”Очаквам да се получи един добър мач, след като двата тима са едни от най-добрите в групата. Заедно с отбора на Банско, а може и Локомотив ГО, това са качествените отбори в Б група. И ние, и те, сме играли достатъчно дълго в най-високото ниво на футбола, което означава опит и възможности”, коментира специалистът относно двубоя.

”И в двата отбора има състезатели минали през един от тях в годините, като в тези мачове е нормално винаги да се стремят да покажат най-доброто от себе си”, каза още на пресконференция треньорът на благоевградчани.

Той коментира още и въпроса с паузата в шампионата на Б група и дали тя е нужна, като в тон с повечето треньори от втория ешелон, Самоковлийски е на мнение, че за Б група тя по-скоро не е нужна.

От ръководството на клуба отново приканиха феновете на дойдат на ст. Христо Ботев и да подкрепят пиринци, а от Монтана се очаква поне един автобус с привърженици.

Димитър Христов


Още за: ОФК Пирин среща   сезон   Още от: Спорт

Принтирай статия
6 коментара
21 Ноември 2014 19:56 | томи каракостов
Оценка:
-2
 (
6
 гласа)

КАКВО СИ КАНИТЕ ФЕНОВЕТЕ БЕ, СТИГА СМЕШКИ-АКО Е ТОЛКОВА ВЕЛИК ОТБОРА И ФЕНОВЕТЕ СЬЩО, САМИ ЩЕ НАПЬЛНЯТ БОТЕВ-ПАРК ЩАДИОН....


21 Ноември 2014 20:15 | !
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Стадиона си го пълним редовно. Какво лошо видя ти в поканата към феновете, че нещо не мога схвана или просто така-да се хейтва нещо?


21 Ноември 2014 22:11 | СЛАМАРО
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

абе ТО СТАДИОНА НА ЯКОРУДА ИМА ПОВЕЧЕ МЕСТА, АМА НЕИСЕ-АКО 200души СА ПЬЛЕН СТАДИОН, ДА ВИ ИМАМ ФЕНОВЕТЕ, ЗАТОВА ЩЕ СЕ КАНИТЕ КАТО НА СВАТБА /и не се крии зад удивителни смело фенче... /


21 Ноември 2014 22:33 | ...
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

СЛАМАРО написа:абе ТО СТАДИОНА НА ЯКОРУДА ИМА ПОВЕЧЕ МЕСТА, АМА НЕИСЕ-АКО 200души СА ПЬЛЕН СТАДИОН, ДА ВИ ИМАМ ФЕНОВЕТЕ, ЗАТОВА ЩЕ СЕ КАНИТЕ КАТО НА СВАТБА /и не се крии зад удивителни смело фенче... /

Кой си ти бе селяк покажи се утре пред или в стадиона да те видим колко си смел сламен мишок


21 Ноември 2014 22:37 | СЛАМАРО ПИРИНЕЦО
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

ТОВА .../многоточие/ ЗНАЧИ ЧЕ ЩЕ ТИ ПЬЛНЯ СИЧКИ ТОЧКИ-ПЕДРОООО, ПИТАИ ЗА МЕНЕ УТРЕ НА СТАДИОНО, КЕ ТЕ РАЗПУКАМ.


22 Ноември 2014 09:38 | све
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Пирин




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар