И в Сибир се размечтаха за Бербо

24 декември 2016 11:08   5236 прочита


По-скоро ще дойде Дядо Коледа, майтапи се нашенец там

 В любопитна предколедна ситуация беше забъркан Димитър Бербатов. Както е ясно, нападателят в момента е без отбор, като името му се свързва с дузина отбори както в Европа, така и в Азия и Северна Америка. Върхът на сладоледа обаче дойде от Сибир.

Иначе авторитетното издание „Спорт Експрес” гръмна с новината, че Бербо се е съгласил да играе във втородивизионния сибирски „Енисей”. Цитира се и българският защитник Росен Колев, който действително играе в този клуб. Нашенецът е цитиран да казва, че е говорил с Бербатов и той се е съгласил да премине в тима. Новината веднага се превърна в тотален хит и дори беше разпространена в английски и испански издания.
Само часове по-късно обаче истината лъсна.

От Sportal.bg успяха да се свържат по телефона с Росен Колев, който да разкрие детайли за уж сигурния трансфер на Бербатов. Защитникът обаче бе категоричен, че не е говорил за подобна сделка и изобщо не е бил търсен от журналисти. "Не е сериозно това, което излезе в руските медии. Не съм казвал подобни неща, изобщо не са ме търсили. Шокиран съм. Бербатов е топнападател. Би било много хубаво, ако беше възможно, но е по-вероятно да дойде Дядо Коледа, отколкото Бербатов в „Енисей", коментира Росен Колев любопитната ситуация./ Monitor.bg


Още за: Сибир   размечтаха   Бербо   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар