Халфът от Добринище Б. Галчев: Не знам с какво толкова разочаровах Гриша Ганчев

01 февруари 2017 16:51   2 коментара   7046 прочита
сн. гонг.бг
сн. гонг.бг


сн. гонг.бг

Вече бившият капитан на ЦСКА-София Борис Галчев се върна отново на престоя си в клуба и на причината, заради която се раздели с "червените". Още в края на миналата година босът Гриша Ганчев обяви, че го е "задраскал с дебелия флумастер" и е крайно разочарован от него.

"Смятам, че прекалено много внимание се обърна на тоя проблем, всичко е точно, пожелавам успех на ЦСКА. Не знам с какво съм го разочаровал, ние след това не сме говорили с него. Чак пък толкова да съм го разочаровал... Не мога да се сетя с какво, но щом така е казал, няма проблем."

"Не знам докога ще играя, какво ще правя с футбола, ако дойде оферта да се върна в ЦСКА, ще му мисля тогава. От ЦСКА 1948 не са ме търсили, но и да го бяха направили, аз вече бях дал дума на Септември и щеше да е несериозно", заяви футболистът от Добринище, цитиран от Гонг.бг.

Той вече е играч на втородивизионния Септември и сподели защо е избрал софийския клуб пред родния му Пирин, който също отправи оферта за подписа му в началото на годината.

"Свикнах в Септември, има няколко момчета, с които се познаваме отпреди. Всички заедно трябва да върнем традициите на Септември. Дано сме всички без контузии и ще изпълним целта."

"Септември ме потърсиха първи, още преди да разтрогна с ЦСКА. Обещах им, че ако се стигне до раздяла с клуба ми, ще подпиша с тях. Пирин ме потърсиха после, но аз вече бях дал дума и нямах право да откажа."

"Имах още 2-3 оферти, една и от чужбина, но малко съм вече на възраст и избрах да остана тук. Малко ми липсва игрова практика, не е лесно като не си играл 2-3 месеца, но смятам, че до началото на полусезона всичко ще е наред", сподели още 33-годишният халф.

М. Иванов


Още за: галчев   ЦСКА   Ганчев   Още от: Спорт

Принтирай статия
2 коментара
02 Февруари 2017 09:58 | литекс не е ЦСКА!
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Защото литекс не е ЦСКА, всичко което напомня ЦСКА трябва да се изхвърли. Да се готви Чорбаджийски!


02 Февруари 2017 14:36 | троичо
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Горис Галчев ..... едва исказва мисълта си..... ъъъъъ..... ммммм.... ниииеееее..... ъъъммм.... 2 реда неможе гладко да продума




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар