Халфът от Добринище Б. Галчев не заслужава такъв "подарък" за ЧРД

31 октомври 2016 12:05   3 коментара   12922 прочита


Мястото на Борис е долу на терена

Борис Галчев, който навършва 33 години днес, не заслужаваше такъв „подарък" за рождения си ден – да продължава да бъде низвергнат от клуба, за който е дал сърцето и душата си. Че е прегрешил, прегрешил е, нарушавайки вътрешните закони на ЦСКА. Но наказанието му вече трябваше да бъде премахнато.

Каквото и да е говорил, каквото и да е приказвал, мястото на Галчев е в състава на „червените”, пише Блиц спорт. Но не на резервната скамейка, а на самия терен. Защото футболистът от Добринище го е доказал с годините, че дава всичко от себе си в името на четирите букви.

Дано в крайна сметка разумът на „Армията” да надделее. И дано рано или късно Борис облече отново червената фланелка. Бъдете сигурни, че той си е взел поука и в битките ще видим отново познатият боец. Този, който вече няма да говори след мачовете, а ще говори с играта си.

И. Калинков


Още за: Б. Галчев   рожденик   ЦСКА   Още от: Спорт

Принтирай статия
3 коментара
31 Октомври 2016 12:24 | литекс не е ЦСКА!
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

литекс не е ЦСКА!


31 Октомври 2016 19:46 | Аз не разбирам,но
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Половината голове на ЦСКА от, в" Група, както и после в Литекс- цСКА са след пасове на Галчев!!! Това което е казал Галчев не е лъжа! Трябва да си с комплекси относно Литекс -ЦСКА, за да оставиш правещият играта на отбора да гледа мача от трибуните! Това показва, че и самият Гриша Ганчев не знае, Литекс ли е отбора, или ЦСКА!! Галчев беше наи-добрият в измисления от Г. Г и Б. Б. отбор!!


31 Октомври 2016 20:05 | козар
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Какво каза Боби? 11 БЪЛГАРЧЕТА спечелихме КУПАТА! ТЕЗИ не са за ЦСКА! И го махат!!! НЕ ЗНАМ, НО СИГУРНО си е мислил, че тези стават за Литекса! Г. Г е комплексар!. браво на Локото!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар