Грандовете Олимпиакос и Динамо Киев с интерес към крилото от Кресна К. Десподов

20 март 2018 15:18   2 коментара   6153 прочита


Скаут на гръцкия гранд Олимпиакос изгледа дербито ЦСКА-София - Левски заради крилото на "червените" Кирил Десподов, пишат гръцките медии.

Грандът проявява интерес към крилото от известно време, а вчера на трибуните на Националния стадион е присъствал съгледвач на клуба, който си е водил записки за изявите на 21-годишния играч на "червените", предаде Спортал.бг. Футболистът от Кресна, Десподов, игра цял мач, но гърците едва ли са придобили реална представа за възможностите му на тежкия и наводнен терен в мача, спечелен от ЦСКА-София С 1:0.

Според информации Олимпиакос е склонен да плати около 1, 5 милиона евро трансферна сума, за да има Десподов в състава си. Интерес към крилото на "червените" проявяват и други чуждестранни клубове, сред които украинският колос Динамо Киев. Завчера кресналията отпразнува 100 мача в "А" група.

М. Иванов


Още за: скаут   олимпиакос   дерби   Още от: Спорт

Принтирай статия
2 коментара
20 Март 2018 16:00 | fot
Оценка:
-3
 (
5
 гласа)

абе не се излагайте, на кой са му потребвали космонафти


20 Март 2018 21:51 | джумаята
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

тоя калъф последните 5 мача не пипа топката бахти коча кресненски..... припознавааааай на гришата паритеееее продай се за жълти стотинкиииии..... сесека това си ти продай честат си радвай се на лъжи бъди горд и гордо отричай




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар