"Головата машина" Тони Тасев дебютара за Ботев с един неточен удар

19 юни 2017 10:11   1 коментар   5866 прочита


Носителите на националните купи на България и Македония по футбол, Ботев Пловдив и Пелистер Битоля дадоха старт на контролните срещи в Банско и Разлог. След като си поделиха по едно полувреме гостите от Македония спечелиха с 1:0. Тактиката в стил "умряла лисица" на бившия треньор на Пирин Наджи Шенсой успя и с гол в 80 - та минута Пелистер взе победата.

Преди почивката канарчетата бяха по-активни, а Тодор Неделев и Лъчезар Балтанов пропуснаха да вкарат, като на пътя им застана стража на Пелистер, който заключи вратата. Дебют за Ботев записа избягалият от Пирин Тони Тасев. "Головата машина" и този път се доказа с неумението си да бележи голове. Само един удар в страни от вратата за Тасев, което е твърде малко за позицията, която му бе отредил Николай Киров, а именно на върха на атаката.

На почивката Тасев бе заменен, а през втората част македонците бяха господари на терена. В 80- та минута поредното откритие на Шенсой, 18- годишния Марио Цветовски се възползва от грешка в защитата на Ботев и вкара за 0:1. Любопитното, е че двата тима могат да се срещнат в турнира за Лига Европа. Жребият за първия предварителен кръг се тегли днес.

 


Още за: Тони Тасев   Ботев   удар   Още от: Спорт

Принтирай статия
1 коментар
19 Юни 2017 21:35 | ръмпо
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

тоя нискостеблен цървулан що не си ебе путката ялова и беж у кенафа




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар