Гоцеделчевецът П. Головодов отказа да се качи на лагер с ЦСКА-2, изгониха го

16 януари 2017 15:22   8418 прочита


Павел Головодов е отказал да се качи на автобуса с втория отбор на ЦСКА, защото бил отново глобен за неспазване на дисциплината. Това доведе до освобождаването му от клуба.

Шефовете веднага пуснаха и обяснителна декларация за ситуацията с таланта, който миналата година остана кръгъл сирак: В последната година и половина футболистът от Гоце Делчев Павел Головодов е най-обгрижваното дете на „Армията”. Нашето огромно желание винаги е било да му помогнем да се развива като го предпазим от пороците, характерни за тази възраст.

Опитвахме по всякакъв начин да го съхраним като психика и талант, за да може в трудния период, в който се намира, да се концентрира върху футбола, а същевременно да расте като добър и стойностен човек, предаде "24 часа" онлайн. За съжаление насреща не получихме нищо.

Нито професионално отношение към играта, нито ред в личния му живот. Пак направихме немалко компромиси в името на таланта му. Получавахме обещания и клетви, че всичко е било за последно, но отново и отново се сблъсквахме с добре познатите неща- драстично спаднала спортна форма и дузина груби нарушения на спортния режим.

Не искаме да изпадаме в подробности и детайлно да описваме провиненията му и изявите му извън терена. Ще кажем само, че бяха неморални и срамни за футболист, носещ фланелката на ЦСКА. След като видяхме, че с добро не става, логично с превъзпитателна цел взехме дисциплинарни мерки и му наложихме финансови санкции.

И пак с идеята той да се осъзнае и посвети на футбола. За кратко Головодов загатна за промяна, върнахме го в отбора, но после старата песен си започна на нов глас. Това е истината за нашето разочарование и феновете трябва да я знаят. Павел Головодов с лека ръка пропиляваше своя талант, а така загуби доверието на ръководството, треньорите и съотборниците си. Ние направихме всичко по силите си като клуб, но самият той явно не желае или му е трудно да изгради в себе си дисциплинираност и професионален манталитет.

И. Калинков

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар