Гимнастиците на благоевградския клуб "Любчо Солачки" закриха годината с красива демонстрация и коледно тържество

18 декември 2014 09:09   6643 прочита


Ръководството на ГК Любчо Солачки остана вярно на традицията и за поредна година организира коледно тържество в гимнастическата зала на Спортен комплекс Пирин. Състезателите на клуба демонстрираха умения на отделните уреди, пред погледите на техните родители и близки. Най- големите гимнастици на клуба представиха съчетанието на земя, с което ще се представят на церемонията “Спортист на година” 2014 на Благоевград.

И тази 2014 година бе белязана с не малко успехи в различни турнири, дело на гимнастици от клуба. Девойките младша възраст на Любчо Солачки завоюваха титлата държавен шампион в отборната надпревара. Десетки медали от различни състезания отидоха на адреса на клуба, а все повече деца проявяват откровен интерес към този спорт и благодарение на усърдната работа на треньорите, начело с председателя Антон Гръчки. И тази година ръководството на клуба успя да реализира 11-ото издание на международния турнир по спортна гимнастика "Любчо Солачки", подпомогнат от Българската федерация по спортна гимнастика.

Рекордните 200 състезатели от 6 държави участваха в състезанието, на което домакин бе зала Скаптопара. Легендарният Йордан Йовчев даде много висока оценка за турнира, което пък е доказателство за добре свършена работа от страна на домакините ГК Любчо Солачки. Коледното тържество приключи с музика, танци и много лакомства за децата, който заслужено получиха почивка до началото на следващата 2015, когато се подновява тренировъчния процес.

Лъчо Петров


Още за: Гимнастиците   клуб   тържество   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар