Гимнастически клуб "Пирин" - Благоевград 2011 стана на пет години

20 декември 2016 09:26   10168 прочита


Пет изключително трудни и много успешни години завъртя гимнастически клуб Пирин Благоевград 2011. По този повод основоположниците на клуба Александър Марков и Екатерина Маркова организираха Коледно тържество за всички състезатели, в което освен много забавления имаше и гимнастически изпълнения на отделните уреди.

Над 90 състезатели на Пирин Благоевград 2011, сред които бяха бивши и настоящи гимнастици и голяма брой деца от подготвителната група. Под бурните аплодисменти на бащи, майки, баби, дядовци и приятели, децата демонстрираха всичко онова, на което са научени от треньорите през календарната година.

Кулминацията на тържеството в препълнената зала за гимнастика в Спортен комплекс Пирин бе връчването на наградите. По повод годишнината семейство Маркови подготви за всяко дете комплект от подаръци, включващ, медал, чаша и химикал с логото на клуба, грамота и календар за 2017 година. Купи пък имаше за всички деца, които са спечелили медали на различни турнири от различни турнири в България и чужбина. И както подобава на един рожден ден, торта с логото на клуба и парченце от нея за всяко дете.

Днес трима представители на клуба ще получат награди от церемонията Спортист на годината 2016. Единият от тях е Димитър Димитров, който попадна в десетката на най- добрите спортисти на Благоевград.

Марти Кирилов


Още за: клуб   тържество   група   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар