“Фулъм” прецака благоевградчанина Н. Бодуров за трансфер в Турция

30 юли 2016 14:53   5292 прочита


Aнглийският “Фулъм” хем не иска да използва национала Николай Бодуров, хем го е прецакал за трансфер при други двама играчи на държавния ни тим.

Солиден интерес, изразен и в оферта, към 30-годишния централен бранител от Благоевград е имало от турския елитен “Касъмпаша”. Негови футболисти са бранителите, благоевградчанинът Страхил Попов и Васил Божиков, които също като Бодуров направиха кариера в “Литекс”, предаде 24 часа. От “Фулъм” взели да се разтакават в решението дали да приемат предложението за българския си футболист, въпреки че е кристално ясно, че той не влиза в плановете на мениджъра Славиша Йоканович. Бившият треньор на “Левски” бил категоричен, че няма да залага на Бодуров.

Забавянето с решението на “Фулъм” обаче провалило трансфера на Бодуров. Когато от ръководството на клуба от второто ниво на английския футбол се навили да го пуснат в “Касъмпаша”, се оказало, че е късно.

Турският тим вече си бил намерил футболист за този пост и нямал нужда от Бодуров.

Така сега защитникът продължава да тренира с “Фулъм” в очакване да си намери нов отбор. Договорът му с “котиджърс” изтича следващото лято. Заради това лондончани държат да продадат българина, а не да го пускат някъде под наем.

През пролетта защитникът от Благоевград рита като преотстъпен в датския “Мидтиланд”, с който игра и срещу “Манчестър Юнайтед” в Лига Европа. Преди това той бе записал едва 3 мача за “Фулъм” в миналата кампания. През лятото на 2014 г. “Литекс” получи милион евро за Бодуров от английския тим.

М. Иванов


Още за: Н. Бодуров   трансфер   Турция   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар