ФК Спортика с три нови попълнения и нова екипировка

04 септември 2015 10:16   5037 прочита


Два дни преди старта на първенството при дамите, отборът на Спортика тренира в пълен състав. От началото на седмицата Радослав Креснички провежда тренировъчни занимания с всички налични състезателки в това число и новите попълнения. А те са националката Лиляна Костова, Илияна Бъндева от ЛП Суперспорт и националка в отбора на България до 19 години и Виолета Божинова, която се завръща от НСА.

Ръководството на клуба разчита много на Лили Костова, която трябва да запълни празнината оставена от Евдокия Попадинова. Иначе гръбнакът на тима е запазен от миналия шампионат. Даяна Иванова, Вени Дони Сърбинска, Веселина Махлелиева, Станимира Матарова, Лили Бирова, Криси Качулска, Инна Димова, Стефка Петкова ще изнесат тежестта на мачовете в първенството.

Днес дамите на благоевградския клуб ще направят последна тренировка на терена в град Рила, а в неделя от 11.30 на стадион Христо Ботев в Благоевград ще посрещнат и първия си съперник в групата Бургус лейдис клуб от Бургас. За първата среща Спортика ще бъде и с нова екипировка. Един от спонсорите на тима DiscountMania ще облече момичетата с екипи на фирма Givova.

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар