Фенербахче пожела наказателя на Холандия Сп. Делев

27 март 2017 14:55   3 коментара   5128 прочита


Героят на българския футбол Спас Делев е желан от Фенербахче, съобщават турските медии. Двете попадения на нападателя в мрежата на Холандия са го вкарали в полезрението на "фенерите", където наставник е холандската знаменитост Дик Адвокаат. Головете на бившата звезда на ЦСКА срещу "лалетата" получиха силен отзвук в цяла Европа.

Очаква се след края на сезона нападателят от петричкото село Ключ да напусне полския Погон (Шчечин), а Фенербахче ще следи изкъсо ситуацията около него, предаде Sportal.bg. Комшиите пишат, че ръководството на клуба от Истанбул ще кара Адвокаат да продължи работата си с нови попълнения във всички линии, а Спас е една от опциите в атака. Българите, които са играли за турския гранд, не са много: Станимир Стоилов, Емил Костадинов и Ивайло Петков.

М. Иванов

3 коментара
27 Март 2017 15:00 | ...
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Ха ха ха Фенербахче да не лапат мухи.
От един мач и искат ги и 2мата дърводелци.


27 Март 2017 16:48 | Ооо
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Да бе с 3 гола от 21 мача в Полша, кой го търси че нв чух...


28 Март 2017 00:22 | ултрас бела
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

радваме се за спас - юноша на бела . спасе, желаем ти още безброй успехи с националната фланелка ! а макар и след години как би изглеждала атаката на бела в състав - тони тасев, иван коконов и спас делев ! футболен петрич го заслужава ! сърце, душа за беласица ! сърце, душа - за българия !!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар