Два автобуса със сини фенове потеглиха за Бургас

30 май 2015 13:26   4 коментара   15901 прочита


Над 100 привърженици на Левски от Благоевград заминаха днес за Бургас, за да подкрепят любимия си отбор във финала за купата на България. Два автобуса и още няколко леки автомобила отпътуваха от областния център в посока морето.

Клубът на привържениците на Левски - Благоевград направи всичко възможно около организацията на екскурзия за мача между отборите на Левски и Черно Море. Предцедателят на местния фенклуб Венцислав Калайджиев осигури билети за всички привърженици на клуба от Благоевград, желаещи да гледат мача. Част от привържениците на синия клуб от Благоевград ще използват визитата до Бургас, за да съчетаят гледането на мача с почивка на морето.

В същото време от Националният клуб на привържениците (НКП) призоваха всички Левскари да се възползват от договорените с Община Бургас зони за паркиране и престой преди финала за Купата на България. За сборен пункт на привържениците на Левски е отредена голяма част от „Морската градина“ в местността „Капаните“ и целия Северен плаж, които се намират в близост до Зоната за паркиране. Там ще акостират и феновете на Левски от Благоевград.


Още за: привърженици   подкрепа   отбор   Още от: Спорт

Принтирай статия
4 коментара
30 Май 2015 15:07 | ЦСКА-фен клуб
Оценка:
8
 (
16
 гласа)

Пак ще паднете, но вие сте туристи и поне разгледайте забележителностите на Бургас и до там, например в с. Жеравна, в гр. Стара Загора, в гр. Пловдив и да не забравите крепостта в с. Белчин - Цари Мали град от където произлизате селяци от Подуене....


30 Май 2015 17:48 | ss
Оценка:
13
 (
17
 гласа)

Това са селяндури, Пирин играе мач за влизане в А група, тия цървули на Бургас тръгнали!


31 Май 2015 09:20 | Ники
Оценка:
6
 (
10
 гласа)

Няма титла, няма купа, има само синя тишина!!!


31 Май 2015 18:15 | Фен на Пирин
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

Засрамете се говеда вие и червените сте срам за града половината и от двата фен клуба сте минали през Пирин. Сега като Пирин влезе в А група половината и повечето от тия ще идват на мачове, а другите ще останат 6-7 глупака.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар