Днес Пирин подновява тренировки на родна земя

13 февруари 2017 12:05   2 коментара   4953 прочита


След изключително ползотворния подготвителен лагер в Турция, днес отборът на Пирин възобновява тренировки на базата в село Рилци. В седмицата, в която се подновява първенството на Първа професионална лига орлетата ще тренират всеки ден, до мача с Левски, които по програма трябва да се играе на 18 февруари, събота от 15.00 часа.

Днешното занимание е от 15. 00 часа под ръководството на треньора Милен Радуканов. Контузени футболисти в лагера на Пирин няма, а в последните два дни състезателите получиха заслужена почивка, след лагера в Алания и дългото пътуване обратно към България.

Последната новина от лагера на орлетата е свързана с поредната повиквателна от национална гарнитура към футболист на клуба. Младокът Кирил Грозданов ще бъде част от младежкия национален отбор на България, за контрола с мъжкия отбор воден от Петър Хубчев.

М. Кирилов


Още за: Пирин   тренировки   земя   Още от: Спорт

Принтирай статия
2 коментара
13 Февруари 2017 20:53 | Aaa
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Треньорчето как е? Смешник доведен от зам. кметицата
Христина Шопова, ха, ха
Обърнаха го Пирин на шуро баджананщина.
Тоя път май ще е с голямата метла!!!


14 Февруари 2017 16:23 | читател
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Aaa написа:Треньорчето как е? Смешник доведен от зам. кметицата
Христина Шопова, ха, ха
Обърнаха го Пирин на шуро баджананщина.
Тоя път май ще е с голямата метла!!!

Мили боже, още не е започнал да работи и вие му лепнахте етикети... Пирин не заслужава да съществува, защото според всички разбирачи никой не е достоен да работи за Пирин, не знам кой трябва да дойде, че благоевградчани да са доволни?! Всяка жаба да си знае гьола, с определен бюджет, какъвто има Пирин, толкова!!!!!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар