Димитър Бербатов позира с екипа на Керала Бластърс

23 август 2017 14:23   1 коментар   4438 прочита


Димитър Бербатов официално беше представен като играч на индийския отбор Керала Бластърс. Българинът позира с екипа на новия си отбор, а новината беше потвърдена от мениджъра му Емил Данчев. В момента новият му клуб тренира в Испания и българинът ще се присъедини към лагера.

Треньорът на Керала е бившият помощник на Сър Алекс Фъргюсън в Манчестър Юнайтед - Рене Мюлестийн. Той и Бербатов бяха заедно при "Червените дяволи" и по време на престоя на Митко във Фулъм. Предполага се, че това е сред от основните причини Бербатов да избере този клуб.

Индийското първенство започва през ноември и продължава 5 месеца. Керала Бластърс завърши на 2-ро място през миналия сезон, тъй като загуби финалния мач с дузпи. В редиците на тима играе и бившият защитник на Манчестър Юнайтед Уес Браун.

Димитър Бербатов ще бъде третият най- скъпоплатен играч в индийската Суперлига с близо 1 милион евро заплата за сезон, съобщи изданието sportskeeda. Повече от българина в Индия са получавали само Алесандро дел Пиеро, както и бившият му съотборник Роби Кийн, който този сезон ще играе за шампиона Атлетико де Колката.

Марти Кирилов

1 коментар
24 Август 2017 07:02 | KevinUnaph
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

как сделать справку 086 у быстро - справка 302н для поступления, купить справку профосмотра.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар