Децата на Пирин отпаднаха на четвъртфинала

24 ноември 2015 16:38   3059 прочита


Децата на Пирин от набор 2002 отпаднаха на четвъртфинала за купата на БФС, след като завършиха наравно 1:1 с Асеновец от Асеновград. В първата среща в тракийския град зелените стигнаха до нулево равенство, но днес допуснаха нелеп гол и с правилото за попадение на чужд терен отпадат от надпреварата.

Благоевградчани имаха инициативата още от първите минути на мача днес, но атаките им се разбиваха някъде пред наказателното поле. В 10-та минута и шансът не бе на тяхна страна, като при един фаул от около 27 метра, Църнев от гостите шутира във вратата, а стражът на зелените пропусна топката в мрежата за 0:1. Орлетата хвърлиха всичко в атака, но пропуснаха доста шансове до почивката.

Още в началото на второто полувреме пиринци получиха дузпа, след като Тасев бе фаулиран в наказателното поле, което доведе и до втори жълт картон за бранител на Асеновец и респективно червен. Илиев реализира дузпата за 1:1. До края мачът се игра на една врата, с постоянни центрирания и мелета пред вратата на гостите, но до втори гол не се стигна.


Още за: деца   купа   БФС   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар