Децата и младшата на Септември (Симитли) със суперрезултат

26 март 2015 16:53   7154 прочита


Децата и юношите младша възраст от школата на Септември (Симитли) взеха по три точки при гостуването си в Банско. Най-малките от школата на Септември, тренирани от Петър Бандев, се наложиха с убедителното 6:2 над връстниците си от Банско. Три пъти точен бе Александър Марков. Във вратата на банскалии с по един гол се разписаха и Филип Самарджийски, Марио Самуилов и Борис Борисов. „Децата изиграха изключително силен мач и влязоха във форма след паузата в първенството и почивните”, коментира Бандев. До момента най-малките футболисти на Септември имат една загуба и една победа, в третия кръг от пролетния дял на първенството децата изпуснаха връстниците си от Пирин 2001.

Със същите показатели в първенството са и юношите младша възраст на Септември (Симитли). Момчетата на Петър Бандев взеха три точки от Банско с победа с 2:0, след като в първия игран мач от пролетния полусезон не показаха блестяща форма и загубиха. На градския стадион в Банско в събота, на първа пролет, за първа победа за полусезона се разписаха Александър Бачев и Марчело Стоицов, които оформиха и крайното Банско:Септември - 0:2.

Идната събота юношите на Бандев почиват, децата играят с връстниците си от Беласица (Петрич). Мачът е от 10.30 часа на градския стадион в Симитли.

 


Още за: деца   младша   Симитли   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар