Дани Златков започва титуляр срещу Беларус

08 ноември 2016 15:48   4865 прочита


Благоевградчанинът Даниел Златков ще започне титуляр за националния отбор на България, в световната квалификация срещу Беларус. Мачът е на 13 ноември от 19.00 часа на стадион Васил Левски. Късно снощи отборът на Петър Хубчев направи първа тренировка, в която се включи и защитникът на Ботев Пловдив, Дани Златков.

Юношата на Пирин ще запише дебют с националната фланелка едва сега, когато навърши 27 години. Златков ще партнира в отбранатас Александър Александров, а по фланговете ще играят други двама юноши на благоевградските футболни школи Пирин и Пирин 2001, Страхил Попов и Петър Занев. Роденият в Благоевград Светослав Дяков ще излезе с капитанската лента, а в атака ще се появи и друго орле Спас Делев. Сред резервите ще останат Радослав Кирилов от Симитли и Атанас Зехиров от Кочан.

Тази солидна група от Югозапада е поредното доказателство, че в този край непрекъснато се раждат футболни таланти. Съдийска бригада от Швейцария ще ръководи световната квалификация между България и Беларус на 13 ноември на стадион "Васил Левски".

Ръководещ съдия ще бъде Щефан Клоснер с асистенти Реми Зграден и Марко Зюркхер. Като четвърти съдия е назначен Ален Биери. 35-годишният Клоснер е професионален съдия, който ръководи мачове от първенството на Швейцария. Съдия на ФИФА е от 2012 година.

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар