Дадоха финала за Купата на петричанина Ив. Стоянов - Сватбата

28 май 2015 13:03   2 коментара   6223 прочита
Снимка: Lap.bg
Снимка: Lap.bg


Снимка: Lap.bg

Варненци притеснени от назначението на Ивайло Стоянов

Финалът за Купата на България между Левски и Черно море ще бъде свирен от петричкия съдия Ивайло Стоянов. Двубоят е в събота от 20,00 часа, а помощници на Сватбата ще бъдат Иво Колев и Крум Стоилов.

Минути след новината за назначението от Варна се чуха сериозни притеснения за избора на БФС. Според "Гонг" на „Тича" се притесняват от „свирката" на Ивайло Стоянов, който има предишни провинения към клуба.

На „Тича" още си спомнят двубоя от 30-и март 2013-а година, когато въпросният рефер е зачел гол от засада на Левски, а след двубоя е бил отстранен от съдийството за неопределено време. Любопитен е фактът, че тогава треньор на Черно море бе настоящият спортен директор на „сините" Георги Иванов, а неговият помощник Ивайло Петров бе изгонен във въпросния двубой.

Има още два мача, ръководени от Ивайло Стоянов, за които от варненския клуб също претендират за спорни отсъждания от страна на рефера. Това са шампионатната загуба на „моряците" на „Герена" с 0-1 на 29-и август и полуфиналният мач реванш за Купата на България между Левски и Лудогорец.

От националния фенклуб на Черно море също официално изразиха притесненията си от назначаването на петричанина за главен рефер на финала за купата и недоумяват защо точно той трябва да ръководи този двубой, при условие, че е свирил и полуфиналния мач в същия турнир на „сините" срещу Лудогорец.


Още за: финал   съдия   Ив. Стоянов   Още от: Спорт

Принтирай статия
2 коментара
28 Май 2015 14:12 | Популист
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Я подкрепете човека бе цървули!!!! Иво Сватбата го наричате, а никой така не му вика. Трябва Петрич да се гордее, че най-добрия съдия в България е кефал!!!


28 Май 2015 19:42 | зано
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Този кръшикалия Иво е от село Раздол община Струмяни е корумпиран като Ристосков бъдете сигурни че ке подкрепи Левски и ке ощети Черно море както го е правил досега




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар