България загуби от Испания на стадиона в Симитли

28 октомври 2016 15:05   1 коментар   4921 прочита


В първата среща от квалификациите за Европейското първенство по футбол за аматьори България загуби от Испания с 0:4.Срещата се игра на стадиона в Симитли.

Испанците бяха много подготвени и играха много правилно. Първото полувреме завърши при 0:1, като България пропусна две добри положения.

През второто полувреме българският тим не успя да реализира нито едно от създалите се положения, а Испания се възползва от много от ситуациите си правилно. През втората час за кратко те отбелязаха за 0:2, 0:3 и се възползваха от шанса да направят победното 0:4, което не даде шанс на България да бъде фавопритът в групата.

„Аз очаквах тежък мач, така и се получи. Имахме ситуации, в които можехме да отиграем по много по- различен начин, особено последните два гола, можехме и да не получим, ако ситуациите бяха в друг етап на мача. Умората накрая си каза думата. Вярвам,че ще бъдем по-добри в другите срещи“- коментира старши треньорът на България Иво Тренчев.

Стадион Септември в Симитли бе изпълнен с хора подкрепящи националния отбор, а дори не липсваше и агитка от испанска страна.

В събота тимът ни се изправя във втората си среща от квалификационния турнир срещу състава на Сан Марино.

Последната среща за България е на 31 октомври срещу Босна и Херцеговина.

И. Калинков

1 коментар
29 Октомври 2016 09:42 | Фен
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Пусни пак същия състав и ще видиш колко сме добри. Негативите ги обираш ти.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар