Бомбастична победа на старшата на Септември (Симитли) за ЧРД на А. Бачев

27 март 2015 14:20   4368 прочита


Юношите, старша възраст на Септември (Симитли) се наложиха с убедителното 8:1 над връстниците си от Сапарева баня в домакински мач. Точни за резултата бяха с по две попадения в противниковата врата Георги Симеонов и капитанът Даниел Гогов, хеттрик направи Александър Марков, с един гол за победата се разписа и Даниел Тодоров. „Много съм доволен преди всичко от добрата игра на момчетата, а и от резултата, естествено. Победата днес е най-ценния ми подарък за рождения ден”, вълнуваше се треньорът на юношите, футболни таланти от Симитли Антон Бачев. Веднага след мача, игран на стадиона в Симитли, Бачев събра избраниците си на сладка почерпка за рождения му ден. Специално за тържеството с футболистите, Бачев се подготвил с вкусна питка с течен шоколад.

Това е втори мач и втора победа на старшата на Септември от началото на новия сезон. Тимът от Симитли започна с победа над Беласица (Петрич), последва отложен мач заради снежните преспи в Разлог с местния Пирин, и бомбастичната победа над Сапарева баня.

Следващата седмица юношите от школата на Септември излизат срещи Пирин (Гоце Делчев), по думите на треньора Антон Бачев – най-сериозният им противник в първенството. След показаното на терена днес обаче, Бачев няма съмнения в успеха на момчетата си и идния четвъртък.


Още за: ФК Септември   победа   мач   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар